CLEARWATER, FLORIDA

HET VIEREN VAN 2013: HET JAAR VAN EPISCHE PRESTATIES

1 JANUARI 2014

De Scientology nieuwjaarsviering, die in Clearwater, Florida werd gehouden, bekroonde wat enkel omschreven kan worden als het meest monumentale jaar in Scientology.

Gedurende het nieuwjaarsevenement, presenteerde Dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center, de historische prestaties van 2013. Waaronder:

  • De lancering van het Gouden Tech Tijdperk Fase II, inclusief de auditing- en trainingskant van de Brug – 100 procent gegarandeerd Standaard Technologie – VOLTOOID!

BEKIJK: Gouden Tech Tijdperk Fase II: De Scientology Brug naar Totale Vrijheid

  • De release van de opzienbarende en superieure Hubbard Professionele Mark Ultra VIII E-meter;
  • Het debuut van 10 gloednieuwe Scientology Voorlichtingsfilms;
  • Het geheel van Gouden Tech Tijdperk Fase II materialen, beschikbaar in 17 talen;
  • Dit alles maakte de opening van de eerste Ideale Org in Azië mogelijk, de Scientology Kerk van Kaohsiung, Taiwan – met alle trainingsmaterialen voor auditors die nu voor het eerst beschikbaar zijn in het Chinees.

BEKIJK: Een Ideale Org bij de Toegangspoort van de Chinees sprekende Wereld

  • In 2013 werd ook de monumentale voltooiing gevierd van de projecten van de grondlegger L. Ron Hubbard, voor de release van de nooit eerder beschikbare Super Power en Heropleving van Oorzaak Rundowns;
  • Waarna, 2013 voor altijd herinnerd zal worden als het jaar waarop we de deuren van onze 21e-eeuwse kathedraal openden, het schitterende Flag-gebouw.

BEKIJK: De Grandeur van Scientology: onze 21e-eeuwse Kathedraal

Traditiegewijs voor elke Scientology nieuwjaarsviering, omvatte het evenement verder presentaties van uitmuntende prestaties door buitengewone scientologen die LRH technologie toepassen, en daarmee helpen ze een geletterde, morele en drugsvrije wereld te creëren.

Als klap op de vuurpijl voor een jaar van epische prestaties en overwinningen, kondigde Dhr. Miscavige het unanieme besluit van de Hoge Raad in het Verenigd Koninkrijk aan – een baanbrekende triomf voor Scientology en religieuze vrijheid.

De Scientology nieuwjaarsviering van 2014, die in 16 talen was vertaald, werd door scientologen in meer dan 50 landen bekeken. En zo bereikte de boodschap de verste uithoeken van de Scientology wereld, dat dit inderdaad, onze tijd is.