LOS ANGELES, CALIFORNIË

SCIENTOLOGY LUIDT 2015 IN MET VIERING ALS AFSLUITING VAN EERSTE JAAR SINDS DAGERAAD VAN NIEUW GOUDEN TIJDPERK

1 JANUARI 2015

Evenement in Shrine Auditorium in Los Angeles vormt afsluiting van 12 maanden van ongekende groei van de Kerk na de release van het Gouden Tech Tijdperk Fase II

Er is gewoonlijk een besef bij nieuwjaarsfestiviteiten dat de voorbije 12 maanden spectaculair waren, maar dat het beste toch nog moet komen. Feestvierders luiden letterlijk het oude kalenderjaar uit en ontboden het nieuwe met beloftes van zelfs nog grotere prestaties in de nabije toekomst.

Dat was onmiskenbaar de sfeer in het legendarische Shrine Auditorium in Los Angeles, waar een tot de nok toe gevuld auditorium getuige was van een historisch moment voor de Scientology Kerk: een Nieuwjaarsviering die het einde markeerde van het eerste jaar sinds de dageraad van het Gouden Tijdperk van Tech Fase II en 365 dagen van ongekende groei voor de Scientology religie – zowel letterlijk als spiritueel.

Gouden Tech Tijdperk Fase II werd eind 2013 gelanceerd en kondigde beide kanten van de Scientology Brug naar Totale Vrijheid, Auditing en Training, aan – 100 procent Standaard Technologie gegarandeerd – voltooid. Verder betekende het de release van de revolutionaire Hubbard Professionele Mark Ultra VIII E-Meter, de première van 10 gloednieuwe Scientology-voorlichtingsfilms en alle Gouden Tech Tijdperk Fase II materialen, beschikbaar in 17 talen.

ZIE OOK: Gouden Tech Tijdperk Fase II: De Gehele Brug van Scientology

Het was niet meer dan gepast dat het Nieuwjaarsevenement werd gehouden in Los Angeles, het thuis van de grootste concentratie scientologen ter wereld. Het moment betekende niet alleen de lancering van een nieuwe richting, maar een levendige schets van de volgende stap van de reis.

Zoals dhr. David Miscavige, Voorzitter van de Raad, Religious Technology Center in zijn rol als ceremoniemeester verklaarde: “Dit is niet slechts nog eens 12 maanden op een kalender of 365 dagen rond de zon. “Integendeel, dit is het punt waar alles om draait, dit is de mijlpaal, dit is waar alle werelden samenkomen.

Waar dhr. Miscavige naar verwees was het feit dat Scientology een tijdperk van exponentiële groei binnentreedt. In 2014 werden organisaties en faciliteiten van de Kerk geopend die in totaal meer dan 75.000 vierkante meter beslaan. Die nieuwe thuisbases voor de technologie van Scientology werden gevierd tijdens de oogverblindende festiviteiten, die een snel overzicht gaven van elke sector van de technologische capaciteit van de religie.

Ondertussen werd de boodschap van hoop voor de mensheid van Scientology het afgelopen jaar wijd en zijd verzonden. Die boodschap verscheen iedere 240 seconden op Times Square in New York en leidde ertoe dat, alleen al in 2014, meer dan 42 miljoen mensen ontdekten wat Scientology is.

Er waren in 2014 ook openingen van nieuwe Ideale Scientology Kerken en Model organisaties:

Het Nieuwjaarsevenement liet verder individuele overzichten zien van de prestaties die 2014 wereldwijd markeerden als ambitieus jaar voor Scientology via drie verschillende technologische disciplines, waaronder:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – Dit zijn programma's die gebruikmaken van technologieën die speciaal zijn ontwikkeld om de basisruïnes van de maatschappij aan te pakken, zoals drugsgebruik, ongeletterdheid en misdaad. Tijdens het evenement demonstreerde dhr. Miscavige het drukke en productieve jaar dat ABLE heeft gehad door de triomfantelijke prestaties in Puerto Rico, Hongarije en Turkije eruit te lichten. In Puerto Rico zorgde een volksbeweging voor de verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven. L. Ron Hubbards revolutionaire studietechnologie werd met succes geïmplementeerd in heel Hongarije, terwijl ABLE in Turkije het eerste particuliere rehabilitatiecentrum van dat land opende, Narconon.

  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – Hun grotere prestaties in het afgelopen jaar waren onder andere een unieke dierenarts in de staat Indiana, de verrijzenis van Bimota, een vroeger groot motormerk dat tegen moeilijke tijden was aangelopen, en het inspireren van innovatie door intensief samenwerken met particuliere artsen om in alle 50 staten kwalitatief goede zorg te leveren op talloze specialismes – door het toepassen van de bestuurlijke grondbeginselen ontwikkeld door dhr. Hubbard.

  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (IHELP) en Scientology Missions International (SMI) – de oneindige technologie van Scientology zelf vertegenwoordigend, laten deze drie succesverhalen uit 2014 de wereldwijde impact van de religie zien, van Kiev in de Oekraïne, waar de grondbeginselen van LRH technologie aan meer dan 200 duizend mensen werden geleverd, tot New Delhi in India, waar de groei van Scientology exponentiële niveaus aanneemt in een Aziatische megalopool, en Taiwan, waar dit jaar de opening plaatsvond van een nieuwe Ideale Missie in de culturele hoofdstad van het land, Tainan.

De toegenomen levering en uitgebreide reikwijdte van Scientology diensten in de faciliteit van de Los Angeles Org werd ook gepresenteerd met een uitgebreide samenvatting tijdens het Nieuwjaarsevenement, waarin de ongekende vooruitgang zoals die nu plaatsvindt op de Pacifica Bridge aan L. Ron Hubbard Way tot in detail uiteengezet werd.

Verder bracht de avond ook de erkenning van een buitengewoon aantal Power FSM's, afkomstig uit 30 landen, die elk scientologen op meer dan 100 stappen de Scientology Brug naar Totale Vrijheid op hebben geholpen.

En ter afsluiting van een passende Nieuwjaarsviering gaf dhr. Miscavige de aanwezigen een blik op de toekomst met de opening in 2015 van Scientology Media Productions. Het wereldwijde mediacentrum zal de indruk die de Kerk achterlaat door middel van communicatie via gedrukte media, televisie en internet-media revolutionair veranderen – een state-of-the-art centrum om de boodschap van Scientology over de hele wereld te helpen versturen. Het studioterrein van 2 hectare in Hollywood omvat twee filmstudio's en 15.000 vierkante meter productiefaciliteiten.

Met uitgestrooide confetti en aanzwellende muziek sloeg de klok middernacht als einde van een fantastisch jaar voor de Scientology Kerk, waarbij alle aanwezigen zich verheugden over zowel de zojuist afgesloten periode alsmede de groeiende verwachting van wat spoedig komen gaat voor een religie waarvan de ontwikkeling en vooruitgang geen grenzen kennen.