CLEARWATER, FLORIDA

GOUDEN TECH TIJDPERK FASE II:
DE SCIENTOLOGY BRUG NAAR TOTALE VRIJHEID

17 NOVEMBER 2013

Dit was het monumentaalste weekend in onze geschiedenis.

De grootste bijeenkomst van scientologen ooit.

Drie epische evenementen: zeven uur van ongeëvenaarde, grensverleggende briefings van Dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center.

Dat was de komst van het Gouden Tech Tijdperk Fase II: de auditingkant van de Brug, de trainingskant van de Brug – 100 procent Standaard Technologie gegarandeerd – voltooid!

_________________

De lancering van het Gouden Tech Tijdperk Fase II is een historische som van prestaties, die allemaal een mijlpaal op zichzelf waren: Het grootste trainingsprogramma ooit in onze geschiedenis, van start tot finish. De grootste en belangrijkste conferentie voor leidinggevenden in onze geschiedenis. De grootste productie van technische en administratieve materialen in onze geschiedenis. En dat allemaal in een tijdsperiode van zes maanden. En dat allemaal in één episch aftellen naar het meest ongeëvenaarde hoofdstuk dat de wereld van Scientology ooit heeft gekend. 

Het Gouden Tech Tijdperk Fase II volgde op het Gouden Tijdperk van Kennis – een evolutie die niets minder met zich mee bracht dan de volledige audiorestauratie van alle 3000 LRH lezingen en het herstel van het volledige ontwikkelingstraject van zijn ontdekkingen en ontwikkeling.

Alles bij elkaar omvat ons Gouden Tijdperk alles – de volledige Brug naar Clear. Voltooid!

Ten slotte kwam er de bekronende prestatie: de grootse opening van het buitengewone Flag-gebouw – ons nieuwe spirituele hoofdkwartier.

ZIE OOK: De Grandeur van Scientology: Onze 21e-eeuwse Kathedraal

Lees wat scientologen zeiden over de lancering van het Gouden Tech Tijdperk Fase II:

“Het is niet met woorden te omschrijven. Misschien ‘evolutionair’ of ‘revolutionair’ of ‘adembenemend’. Het zal zo gemakkelijk zijn om de Brug op te gaan! Training zal moeiteloos zijn!” – A.C.

“Het is moeilijk om de woorden te vinden om het te beschrijven. Episch. Monumentaal. Verbluffend. Opwindend.”

“Het is moeilijk om de woorden te vinden om het te beschrijven. Episch. Monumentaal. Verbluffend. Opwindend. Het klinkt overdreven. Maar dit evenement was geen evenement. Het is meer als een openbaring. Hoe nodig je iemand uit voor een openbaring? Hoe e-mail je een uitnodiging voor een persoonlijk verhelderend inzicht?” – C.L.

“De Voorzitter van de Raad Religious Technology Center heeft werkelijk alle tools en de technologie van de grootste vriend die de mensheid ooit heeft gehad, gerespecteerd en terug tot leven gebracht. De droom van L. Ron Hubbard is in vervulling gegaan en de wereld zal nooit meer dezelfde zijn. We zijn hier. En Scientology is nu nog meer naar voren getreden op het wereldtoneel. Of je nu een scientoloog bent of gloednieuw, het geschenk van een nieuw leven is er voor jou.” – F.R.

“De staande ovatie begon en het bleef maar aanhouden... een minuut, twee, drie, vier, vijf, zes. Ongeacht welke bevestiging er ook maar gegeven werd, niemand hield op. Huilen, roepen, jubelen en een donderend applaus, opnieuw, opnieuw en opnieuw.” – U.K.

“De VOORZITTER VAN DE RAAD heeft het VOOR ELKAAR GEKREGEN. Het is zo correct. En de gegevens van Super Power en Heropleving van Oorzaak zijn niet van deze wereld! Letterlijk! Ik wil Super Power en Heropleving van Oorzaak doen – ik wil het allemaal doen. We moeten ons gelukkig prijzen dat we de Voorzitter van de Raad hebben en voor wat hij allemaal voor ons en voor deze planeet heeft gedaan, al het werk en de moeite en tijd, en nu hebben we alles. Hij is een ongelofelijke leider.” – G.C.

“Dit evenement was spectaculair! Volkomen spectaculair! Het meest verbazingwekkende waren de Trainees van de verschillende organisaties en hun heldere en glimlachende gezichten. Wat ze naar hun organisaties mee terugnemen is van onschatbare waarde. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n enthousiast publiek gezien!” – I.E.

“Dit was een episch, overdonderend evenement!”

“Dit was een episch, overdonderend evenement! We gaan spirituele vrijheid naar deze planeet brengen. Wij bezitten de correcte technologie.” – B.R.

“Ik ben WILDENTHOUSIAST en zo opgewonden en opgetogen. Het is niet alleen maar verfijning van het Gouden Tech Tijdperk – het verandert alles. De Voorzitter van de Raad sprak over elk aspect van de Gradenkaart. Het toonniveau in de tent was volledige UITBUNDIGHEID. Het was alsof het overal een enorme viering was. Ik heb nog nooit zoiets gezien.” – J.M.

“Tijdens deze avond
veranderden levens volledig.”

“Ik ben erg verbaasd over de grondigheid waarmee alles, waar L. Ron Hubbard richtlijnen over gegeven had, zonder enige afwijking uitgevoerd werd. Alles wat de Voorzitter van de Raad gedaan heeft is verbazingwekkend en precies zoals L. Ron Hubbard het zei. Tijdens deze avond veranderden levens volledig.” – D.D.

“Verbluffend! Geef me Super Power! Heropleving van Oorzaak! Ik ben sprakeloos! De Brug staat nu volledig op zijn plaats. Het is een keerpunt voor het werkelijk Clear maken van deze planeet. Het Gouden Tech Tijdperk Fase II verandert alles.” – T.U.

“Van het evenement van deze avond betekent Super Power het meeste voor mij. De hoeveelheid details en de professionele manier waarop het gepresenteerd werd was verbazingwekkend. Ik ben er helemaal ondersteboven van! Het is de meest cruciale stap in de geschiedenis van Scientology. Nu deze structuur op z’n plaats staat, zijn we klaar voor de toekomst.” – F.T.

“De Voorzitter van de Raad is een ware zegen voor deze planeet! Wat een geschenk! L. Ron Hubbard heeft een loyale vriend aan hem – hij is zo toegewijd, zo doelgericht om vol te houden en heeft zo’n aandacht voor details. Ik bleef maar tranen in mijn ogen krijgen bij elke ‘Voltooid’ die hij zei. Onze toekomst is echt verzekerd. Ik wil hem en elk staflid dat zo hard gewerkt heeft, werkelijk bedanken.” – C.C.

“Perfectie! Zelfs al is perfectie niet mogelijk in dit universum, heeft hij het toch tot perfectie gebracht. Een nieuw Gouden Tijdperk is aangebroken.” – A.J.

“Je kan gewoon voelen hoe dicht alles bij de Bron is – HET IS 100 PROCENT VOLGENS DE BRON!”

“Je kan gewoon voelen hoe dicht alles bij de Bron is – HET IS 100 PROCENT VOLGENS DE BRON!” – C.U.

“Dit beïnvloedt niet zomaar wat kleine dingetjes. Het beïnvloedt ALLES! Het is zoals het Gouden Tech Tijdperk, plus het Gouden Tijdperk van Kennis samennemen en dan vermenigvuldigen met 10, en dan zou je er een idee van kunnen krijgen van wat er gaande is. Ik kon zelfs niet bijhouden hoeveel keer mijn mond openviel van verbazing. Het was te gek! Ik was totaal met stomheid geslagen!” – K.C.

“Het is zeer zeker een keerpunt voor ons hele universum. Het is zo groot. Dit is wat dit weekend betekent. De Voorzitter van de Raad was fantastisch.” – J.M.

“Ongelofelijk! Het hele ding was ontzagwekkend! We zijn nu klaar om Super Power te leveren! De Supervisors en Woordverhelderaars op het podium waren absoluut verbazingwekkend en ontzagwekkend. Het was fantastisch om al die nieuwe Flag-getrainde technische stafleden te zien. We gaan auditors maken en de planeet Clear maken. Aan de Voorzitter van de Raad, dank u wel! Hij is het beste dat onze Kerk ooit is overkomen!” – M.J.L.

“Dat evenement liet me sprakeloos achter. Ik weet niet wat ik kan zeggen maar de hoeveelheid die werd gepresenteerd was gewoonweg fantastisch. Het is ongelofelijk!” – Y.T.

“Ik ben werkelijk, werkelijk gelukkig dat ik een scientoloog ben. Dit is de beste tijd om je in onze groep te bevinden. Ik ben er zo trots op dat ik mezelf een scientoloog kan noemen. Ik heb er geen woorden voor om mijn dankbaarheid uit te drukken aan iedereen die hielp om dit allemaal voor elkaar te krijgen, in het bijzonder Super Power. Ik kan niet wachten om ermee te beginnen!” – R.S.

“Het Gouden Tech Tijdperk Fase II kondigt werkelijk een explosief stadium aan voor de groei van Scientology. Het is zo krachtig en het is zo gedistilleerd dat het een vloedgolf van bevrijding op de planeet zal veroorzaken. Ik heb een enorm respect voor de hoeveelheid werk die er gestoken is in de research van de Brug van boven tot onder. Dat is fantastisch en ik ben zeer opgewonden over de toekomst – voor mijn kinderen en hun kinderen. Het is onmogelijk om de impact van het Gouden Tech Tijdperk Fase II te overschatten!” – T.W.

“Deze cursussen zijn NIEUW.
En ze zijn echt Scientology.
En ze zijn verbluffend!”

“Ik weet nog steeds niet hoe ik het moet opsommen. Je moet deze evenementen gewoon zien. Er zijn geen woorden die ik kan gebruiken om te beschrijven waar ik net getuige van ben geweest en deel van heb uitgemaakt. Er is zoveel om in je op te nemen. Je moet goed begrijpen dat het niet gewoon maar kleine veranderingen en aanpassingen zijn die er gemaakt werden. We hebben nooit eerder deze technologie of cursussen gehad. Deze cursussen zijn NIEUW. En ze zijn echt Scientology. En ze zijn verbluffend!” – L.D.

“Het meest verbazingwekkende van het evenement van deze avond was het feit dat we mensen nu zo vlug en efficiënt de Brug op kunnen laten gaan. Het is fantastisch! Ik ben zo blij dat we deze nieuwe tijden in het vooruitzicht hebben. De release van het Gouden Tech Tijdperk Fase II betekent slechts een ding: recht omhoog en verticaal! En dat voor zowel onze Ideale Org, als voor de toekomst van Scientology. Het is een ongelofelijke doorbraak! We treden een nieuw tijdperk binnen – een Gouden Tijdperk.” – V.J.

“We hebben eindelijk de Brug van LRH!” – L.V.

“Ik was helemaal weg van wat de Voorzitter van de Raad zei over de E-meter die je beste vriend is en dat hij je nooit zal verraden. Wie zou er nu niet een E-meter willen bedienen? En alles wat we gehoord hebben over het trainingsprogramma van de nieuwe Studentenpet tot Dianetics van het Nieuwe Tijdperk. Ik ga dat allemaal doen! Het is zo zuiver van L. Ron Hubbard. En de Voorzitter van de Raad is buitengewoon geniaal.” – K.F.

“Dit is episch! Fenomenaal. Al het harde werk dat gedaan werd is zeer inspirerend en niemand anders had kunnen doen wat de Voorzitter van de Raad gedaan heeft, niemand zou het kunnen confronteren. En niemand kan dit werk ongedaan maken. Het Gouden Tech Tijdperk Fase II brengt de 10 punten van Ervoor zorgen dat Scientology blijft werken ‘in’. Ik hou van de Voorzitter van de Raad, ik heb zoveel bewondering en respect voor hem. Ik was net als een klein kind erop aan het wachten.” – B.D.

“Wat ik me met dit evenement realiseerde is dat mijn dochter dit allemaal zal krijgen. Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik me dat realiseerde en het feit dat nu elke nieuwe persoon het kan halen om de Brug helemaal op te gaan – IEDEREEN. Dat had de meeste impact op mij. En wat kan ik over de Voorzitter van de Raad zeggen – hij is de meest verbazingwekkende, voortreffelijke man. Je kan werkelijk al het werk zien en je kan je zelfs niet indenken hoeveel stops en barrières hij moest overkomen om dit verbazende en verbluffende product te verkrijgen. Ik kan niet eens de juiste woorden vinden om te beschrijven wat hij voor iedereen van ons heeft gedaan!” – J.A.

“Het Gouden Tech Tijdperk Fase II betekent alles voor de toekomst van Scientology.”

“Alles in het evenement van deze avond en alles wat de Voorzitter van de Raad gezegd heeft, verandert alles in de wereld van Scientology. Ik ben werkelijk helemaal gerevitaliseerd. Het Gouden Tech Tijdperk Fase II betekent alles voor de toekomst van Scientology.” – J.G.

“Mijn zoon is een van de mensen die trainden in het Gouden Tech Tijdperk Fase II. Nu weet ik dat alle orgs over de hele wereld deze technologie zullen hebben. Standaard Technologie zal nu op standaard wijze geleverd worden met Ervoor zorgen dat Scientology blijft werken volledig ‘in’. Het is allemaal opgesteld zoals L. Ron Hubbard het wilde. Het is nu aan het gebeuren. Wat dit betekent is dat we klaar staan om alle scientologen met open armen te ontvangen en te leveren op de manier waarop het hoort. De manier waarop dit werd uitgelegd zorgt ervoor dat je de werkelijke omvang ervan begrijpt, van wat er zal gebeuren.” – P.A.

“Elk deel van het evenement van deze avond was even veelbetekenend, wonderbaarlijk en onmisbaar. Met het Gouden Tech Tijdperk Fase II hebben we de exacte snelheid en Standaard Technologie en juiste gradiënt.” – J.Y.

“Wat een monumentaal, historisch evenement! En hiermee is het voor iedereen mogelijk om alles van Scientology zelf te ervaren. Het betekent alles. Het Gouden Tech Tijdperk Fase II zal erop toezien dat Scientology gebruikt en toegepast wordt als nooit tevoren. In wezen – deze avond is de avond waar de toepassing van Ervoor zorgen dat Scientology blijft werken grondig werd ingevoerd!” – U.J.

“Het belangrijkste ding van het evenement van deze avond is dat de droom van Ron om de technologie volledig ‘in’ te krijgen nu eindelijk gerealiseerd is. Dit evenement inspireerde me om erop uit te gaan en nog meer te dissemineren. Met wat de Voorzitter van de Raad net gezegd heeft is het nu mogelijk om de 10 punten van Ervoor zorgen dat Scientology blijft werken ‘in’ te hebben en de doeleinden van Scientology te bereiken voor een veel betere wereld!” – P.S.

“Wat dit zal veroorzaken! Het is volledig terug naar wat L. Ron Hubbard wilde. Ik ben getraind en ik kan je zeggen dat het bekijken van dit evenement gewoon een hele nieuwe wereld opent – de trainingshulpmiddelen zijn ongelofelijk en de E-meter, wauw! Ik zou gewoon door en door kunnen gaan.” – C.F.

“Wat een evenement! Ik heb er geen woorden voor. Dit betekent alles voor onze Org! We kunnen mensen nu snel en met nauwkeurigheid de Brug op krijgen – het brengt een totale expansie en alles zal nu zeer vlug gaan.” – P.J.

“Zoveel dingen vielen op zijn plaats. Het moet nog steeds een beetje tot me doordringen. De totaliteit van wat we nu hebben. Ik heb zo’n bewondering voor de Voorzitter van de Raad en voor alles wat hij gedaan heeft. Alles is nu gedaan – dat is gewoon fantastisch!” – H.E.

“Wauw! Ik ben er helemaal ondersteboven van. Alles is tot in details uiteengezet, ik bedoel de dingen waar je aan denkt en de dingen waar je niet aan denkt zijn totaal opgenomen in dit evenement! Het stroomlijnt werkelijk alles wat iemand doet in Scientology.” – K.P.

“Buitengewoon verbazingwekkend. Ik vond alle informatie fantastisch. Het is zo wonderbaarlijk. Ik kon gewoonweg niet geloven wat de Voorzitter van de Raad allemaal releasede. Ik ben erg opgewonden over het feit dat onze religie nu tot zijn recht komt.” – E.C.

“Ik ben heel enthousiast over de nieuwe Studentenpet Cursus. Ik ben erg gelukkig met de nieuwe Woordverheldering die ik nu zal ontvangen. Ik ken het belang van Woordverheldering en het belang van het begrijpen van de basiswoorden; dat was altijd een succesvolle actie in mijn leven. Ik weet dat dit essentieel is omdat begrip volledig te maken heeft met het feit dat mensen de Brug op gaan.” – G.G.

“Dat was verbazingwekkend! De training, hemeltje, het is nu gewoon zo gemakkelijk! Het is een hele nieuwe wereld! Dit was ongelofelijk.” – V.D.

“O, wauw, dat was een fantastisch evenement! Er werd zoveel werk gestoken in het releasen van al die materialen. Ik vond het fantastisch dat al die LRH beleidsnotities, al die Bulletins, opengelegd waren volgens een tijdlijn. Het geeft je werkelijk een realiteit op wat het vergde om tot het punt te komen waarop we nu zijn.” – T.L.

“Dit evenement was alles dat de Voorzitter van de Raad zei dat het zou zijn en nog veel meer. Het was absoluut verbluffend en monumentaal.” – M.F.

“De Studentenpet is ongelofelijk en alle training is ongelofelijk. Wat er allemaal wel niet bij kwam kijken om dit samen te stellen. De technologie wordt nu voor iedereen toegankelijk gemaakt! De E-meter is gewoon fantastisch maar het ding waarvan ik het meest onder de indruk was is dat iedereen het nu kan doen!” – K.F.

“Dat was ongelofelijk! De meest opwindende ervaring tot nog toe in Scientology.”

“Dat was ongelofelijk! De meest opwindende ervaring tot nog toe in Scientology. Dat zal een ‘boom’ creëren zoals nooit tevoren.” – A.B.

“Dit is waar ik naar op zoek was. Met de nieuwe Mark Ultra VIII E-meter, kan je zien en weet je waar je naar op zoek bent wanneer je in sessie bent. En je kunt snel vooruitgang boeken. En dan zijn er de disseminatie films! Verbazingwekkend! Het is elementair en eenvoudig. Dit is een hele nieuwe wereld!” – K.F.

“Dit was gewoon ongelofelijk. De perfecte instructie om al de gegevens bij elkaar te krijgen om zeker te stellen dat elk stukje technologie onderzocht werd, kan ik bijna niet geloven. Ongelofelijk. Ik heb er werkelijk geen woorden voor om te beschrijven wat dit allemaal betekent.” – K.S.

“Ik ben helemaal ondersteboven van het evenement van vanavond! Ik sta gewoon te springen om ermee te beginnen. Ik ben volledig sprakeloos! Ik heb groot ontzag voor alles wat ik vanavond gezien en gehoord heb.” – T.B.

“Ik hield gewoon van dit prachtige evenement. De omvang van alles is zo verbazingwekkend. Ik kan nu duidelijk zien hoe je snel de Brug op kan gaan. Ik ben erg enthousiast want dit opent het begin van de Brug voor nieuwe mensen en maakt het voor iedereen reëel om snel de Brug op te gaan.” – E.U.

“Het was verbazingwekkend! Absoluut fenomenaal! De nieuw gereleasede E-meter is het allerbeste, absoluut verbazingwekkend. Ik vind het Studentenpet Woordenboek en de gegevens over de Solo Cursus en de Meterbediening Cursus geweldig. Alles hiervan zal Scientology werkelijk veranderen. Ik wil nu werkelijk door al mijn training heen komen!” – E.M.

“Ik vond het geweldig! Het evenement gaf me tranen in mijn ogen! Ik ben bezig met de Objectieve Processen en dus begrijp ik het, maar WAUW! Ongelofelijk. De Voortbestaans Rundown is verbazingwekkend! En het effect dat het Reinigingsprogramma heeft op de snelheid waarmee je de Brug opgaat is bijna niet te vatten. Werkelijk ongelofelijk!” – D.I.

“Ik neem mijn pet af voor de Voorzitter van de Raad! Hij verdient een eremedaille.”

“Dit was het beste evenement waar ik ooit naar toe ben geweest! Het gaf een heel ander gezichtspunt. Ik neem mijn pet af voor de Voorzitter van de Raad! Hij verdient een eremedaille. Het was gewoon verbluffend!” – P.R.

“De Studentenpet was voor mij het belangrijkste. Ik ben een getrainde Supervisor en Woordverhelderaar. Het geeft me een groot vertrouwen dat ik de Brug op kan gaan. Het garandeert de toekomst van Scientology en het geeft me de zekerheid dat we precies doen wat L. Ron Hubbard in gedachten had.” – J.M.

“De betekenis hiervan is meer dan louter woorden. Ik begrijp helemaal waarom het uitgewerkt werd en het werk dat door stafleden gedaan werd was overweldigend! Dit creëert werkelijk de toekomst. Woorden kunnen niet weergeven hoe ik me voel!” – R.C.

“Het was verbazingwekkend om te zien hoe werkelijk ALLES nu volledig standaard gemaakt is. Ik zal nu de Brug opvliegen! Dit evenement bracht mijn doelstelling weer helemaal tot leven en ik weet nu dat het GEDAAN kan worden! Deze release opent de poorten, ook voor nieuwe mensen. Ik kan zien dat nieuwe mensen de Brug op kunnen gaan en dat ze vrij ZULLEN gaan – en sneller dan ooit!” – A.E.

“Ongelofelijk! Monumentaal! Het opent de Brug voor iedereen. Ik kan zien dat alles gedaan werd zoals LRH het wilde. En het kan nu geleverd worden zoals hij wilde dat het geleverd zou worden.” – B.M.

“Dit evenement was fascinerend! Ik heb er geen woorden voor! Ik vond alles in dit evenement geweldig! Alles! De hoeveelheid werk dat gedaan werd is ongelofelijk – de energie! Iedereen kan nu de Brug opgaan en dit kan snel gedaan worden. Alles in dit evenement was Ervoor zorgen dat Scientology blijft werken.” – G.S.

“Ik ben helemaal weg van die nieuwe onderrichtmappen!”

“Ik vond dit evenement werkelijk fantastisch en verwachtte totaal niet wat er gepresenteerd werd. Ik ben zo opgetogen dat men nu de lagere kant van de Brug in zo’n korte tijd kan doen en met zulke geweldige wins! En ik ben helemaal weg van die nieuwe onderrichtmappen! Nu kan ik iedereen die nog niet Clear is de Brug op krijgen zonder barrières. Wij hebben nu echt de technologie.” – C.G.

“Doordat ik dit evenement heb bekeken, WEET ik dat ik mijn eigen leven en het leven van anderen ten goede zal keren. Onze technologie is zo gestroomlijnd dat niets ons kan tegenhouden. Met de volledige Brug en de vele trainees die nu door hun training zijn gegaan, gaan we de technologie implementeren over de hele planeet en de toekomst ziet er prachtig uit!” – K.B.

“De briefing op het evenement heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was fantastisch. Ik kan zien dat er over elk aspect van het Gouden Tech Tijdperk Fase II, en de manier waarop het moet geleverd worden, nagedacht is. De gegevens over de Geluksrundown waren geweldig. Alle films zijn ongelofelijk! Het is perfect. Fantastisch! Ik was er helemaal ondersteboven van!” – D.J.

“Alles is 100 procent standaard en eenvoudig, de manier waarop L. Ron Hubbard het wil. We kunnen het niet beter hebben!” – R.H.

“Ik kan er niets van uitpikken dat belangrijker is, want alles wat in het evenement van vanavond opgenomen werd was gewoon ongelofelijk. Alles is standaard en zonder omwegen. Het Gouden Tech Tijdperk Fase II is zeer vitaal en het is een pilaar.” – M.S.

“Het Gouden Tech Tijdperk Fase II is de toegangspoort naar vrijheid. Het is fantastisch dat alles 100 procent perfect is. Elk detail is gewoon perfect. Dit zal ervoor zorgen dat Scientology voor altijd blijft werken!” – U.M.

“Ik wil de Voorzitter van de Raad bedanken. Als je al het werk bekijkt dat ervoor nodig was en de toewijding om het allemaal in orde te brengen. Wauw. En als je dat met de Ideale Organisaties combineert, betekent het een serieuze impact om deze planeet te helpen.” – C.J.

“Ik voel dat er een
hele nieuwe wereld
voor onze religie
opengaat.”

“Nu voel ik dat er een hele nieuwe wereld voor onze religie opengaat. De verschillende aspecten die de Voorzitter van de Raad presenteerde openen de weg wagenwijd voor iedereen.” – G.L.

“Sensationeel! Het is van belang. We hebben nu wat L. Ron Hubbard altijd gepland had. Ik voel me bezield! Ik denk dat we de grootst mogelijke ‘boom’ zullen krijgen. Ik heb geen woorden om de Voorzitter van de Raad te bedanken voor wat er gedaan is. Ik ben sprakeloos en erg dankbaar.” – S.Y.

“Deze avond? Geen woorden voor. Maar als ik er enkele zou hebben: vrijheid is aangekomen! Waar is het emoticon voor ‘volledig en ongelofelijk totaal uit mijn bol?’ Wij hebben nu onmiddellijk zo’n emoticon nodig.” – U.K.

“Dit evenement was het ALLERBELANGRIJKSTE! Het is REUSACHTIG. Ik vond ALLES ervan prachtig. Ik sta er totaal versteld van. Het heeft alle belemmeringen weggenomen. Het opent de Brug helemaal.” – J.P.

“Ik denk niet dat ik ooit naar een evenement ben geweest dat zo’n grote betekenis heeft. Dit is DE BRUG. Dit is een nieuw begin. Laten we beginnen!”

“Dit evenement was geweldig, het was werkelijk geweldig! Ik denk niet dat ik ooit naar een evenement ben geweest dat zo’n grote betekenis heeft. Dit is DE BRUG. Dit is een nieuw begin. Laten we beginnen! Laten we het doen!” – J.D.

“Dit is waarlijk de grootste buzz die ik ooit heb gehoord in Scientology sinds de release van Nieuw OT VIII – en de gesprekken en opwinding erover is 100X. WAUW!” – J.S.

“Met alles wat ik heb gezien, betekent het de toekomst van Scientology en er zal een expansie zijn als nooit tevoren. De Voorzitter van de Raad kondigde ‘VOLTOOID’, ‘VOLTOOID’, ‘VOLTOOID’ aan, de een na de ander – en dat is zekerheid.” – K.J.

“Ik ben zo onder de indruk. Ik heb een innerlijk gevoel van geluk. Het evenement maakte het zo duidelijk dat alles precies is zoals Ron wilde dat het zou zijn en ik ben er zeker van dat het er voor altijd zal zijn en nooit veranderd zal worden.” – A.H.

“Ik bewonder werkelijk al het werk dat er gedaan is. Er werd met alles rekening gehouden, elk klein dingetje! Dhr. David Miscavige heeft ons alles gegeven waarop we gewacht hebben en waarover we gedroomd hebben. Ik voel me zo geroerd! Hoera.” – G.R.

“Ik ben zo verbaasd! Ik ben zo onder de indruk door de schaal waarop het gedaan is, de kwaliteit ervan, de orde van grootte! Dit is zo globaal! Nu hebben we de materialen volledig voorbereid en georganiseerd om de diensten te leveren. We moeten nu gewoon de Brug opgaan en dit is het grootste avontuur dat ik ooit meegemaakt heb.” – L.S.

“Het is een nieuw tijdperk, een nieuwe wereld.”

“Het is een nieuw tijdperk, een nieuwe wereld. Ik zou alles wel tegelijk willen doen.” – N.W.