DE FEITEN OVER DRUGS
MULTIMEDIA TOEPASSINGEN

Het De Feiten over Drugs programma wordt gratis beschikbaar gesteld aan docenten over de hele wereld. Dit omdat de oplossing voor drugsgebruik ligt in het verminderen van de vraag ernaar wat gebeurd door voorlichting over drugs te geven. Wanneer jongeren De Feiten over Drugs leren en de gevolgen ervan begrijpen, beslissen zij al gauw om er vanaf te blijven.

www.geendrugs-welleven.nl biedt een volledig scala aan informatie en voorlichtingsmaterialen, allemaal beschikbaar om te bekijken, te downloaden of online te bestellen.

BEZOEK SITE 

De documentaire De Feiten over Drugs: Echte mensen, Echte verhalen laat ex-gebruikers aan het woord die hun verslaving hebben overleefd, zodat jongeren de onverbloemde waarheid te horen krijgen over drugsgebruik.

VRAAG DE DVD AAN 

De serie De Feiten over Drugs is een set boekjes vol met feiten over de meest voorkomende drugs. Jongeren worden hiermee voorgelicht over wat drugs zijn en wat zij veroorzaken.

LEES ONLINE  

“ZE ZEIDEN, ZE LOGEN” Spotjes worden getoond in de klas, op televisie en in winkelcentra en vliegvelden.

BEKIJK VIDEO 

De “Feiten over Drugs” Docentenhandleiding is het belangrijkste onderdeel van het gemakkelijk te begrijpen voorlichtingspakket. Er zit tevens een leerplan in voor middelbare scholen, hogescholen en universiteiten en heeft ook een buurtprogramma.

VERZOEK 

Posters van “Ze zeiden, ze logen” zijn geschikt voor klaslokalen, buurthuizen, politiestations en andere instanties.

DOWNLOADEN 

MEER DAN
24
DUIZEND
INFORMATIE
KITS
VERSPREID ONDER
DOCENTEN