DAVID MISCAVIGE:
SCIENTOLOGY BESCHIKBAAR MAKEN VOOR DE HELE WERELD

WELKOM BIJ SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
HET WERELDWIJDE MEDIACENTRUM VAN DE KERK WORDT GEOPEND VOOR DE WERELD

Waar het Gouden Tijdperk van Hollywoods verleden samenkomt met de meest geavanceerde ultramoderne technologie van vandaag de dag om te helpen een betere wereld te bouwen voor morgen. Ontworpen voor wereldwijde communicatie via ieder denkbaar media kanaal – er is gewoon geen andere faciliteit zoals deze op aarde.

kom meer te weten

EEN 21E-EEUWSE RELIGIE
IN HET MULTIMEDIA TIJDPERK

Scientology is echt een religie van de 21e eeuw en maakt daarom bij het uitvoeren van haar religieuze missie gebruik van de technologie van het nieuwe millennium. Met dat voor ogen begaf de Kerk zich in het multimedia tijdperk met het neerzetten van ultramoderne film- en audiofaciliteiten bij Golden Era Productions in de VS. Het wereldwijde disseminatie centrum voor de hele Scientology religie is gevestigd op een gebied van 200 ha in zuidelijk Californië, en is verantwoordelijk voor alle film-, video-, televisie- en internetproducties alsmede de productie van internationale evenementen.

kom meer te weten

HET INTERNATIONALE DISSEMINATIE EN DISTRIBUTIE CENTRUM
HET LEVEREN VAN OPLOSSINGEN AAN MILJOENEN MENSEN

Het nieuwe 17.000 m2 tellende Internationale Disseminatie en Distributie Centrum van de Scientology Kerk is een unieke druk- en productiefaciliteit. Het huisvest fabricage, distributie en administratie, allemaal onder één dak en wordt volledig bemand door personeel van de Kerk.

kom meer te weten

VOLDOEN AAN DE WERELDWIJDE VRAAG
’S WERELDS GROOTSTE GEHEEL DIGITALE UITGEVERIJEN

Met haar nieuwe kolossale hoofdkantoren bestaat de uitgeverstak van de Kerk nu uit ’s werelds grootste geheel digitale, print-on-demand drukkerijen. Daardoor worden deze precisie-ondernemingen regelmatig door de industriële top bezocht omdat ze model staan voor innovatie en doelmatigheid.

kom meer te weten