DAVID MISCAVIGE:
EEN RENAISSANCE VOOR SCIENTOLOGY

Terwijl in de geschiedenis van Scientology vele pogingen zijn gedaan om alle werken van L. Ron Hubbard in zoveel mogelijk talen beschikbaar te maken, was volledig succes altijd ongrijpbaar gebleven. Of het nu de beperkingen van geluidsrestauratie technologie was om 50 jaar oude tapes van de lezingen van L. Ron Hubbard te redden of daadwerkelijk ontbrekende originelen, de hindernissen waren aanzienlijk. Zo kwam het dat Dhr. David Miscavige, Voorzitter van de Raad van het Religious Technology Center (RTC), toegewijd een programma uitvoerde dat hij aanvankelijk was begonnen onder leiding van L. Ron Hubbard. Hiermee redde hij uiteindelijk de geschriften van de Scientology religie.

Wat nu in de gehele wereld van Scientology bekend staat als het “Gouden Tijdperk van Kennis”, werd in maart 2005 door Dhr. Miscavige ingeluid. Het is het meest omvattende RTC-programma in de geschiedenis en weerspiegelt honderdduizenden uren aan restauratie en verificatie van geschriften.

De kennis van Dianetics en Scientology vormt een chronologisch pad van onderzoek van L. Ron Hubbard naar het verstand, het spirituele en het leven en leidde tot de ontwikkeling van de Scientology Brug. Omdat slechts een deel van deze materialen eerder beschikbaar waren, was er geen manier voor scientologen om een volledig begrip te krijgen van de volledige wijsheid die bevat is in de religieuze erfenis van L. Ron Hubbard. Om dat begrip te verschaffen, had L. Ron Hubbard zich de dag al voorgesteld waarop zijn gesproken en geschreven materialen grootscheeps beschikbaar gesteld konden worden aan alle scientologen.

Congressen
werden uitgebracht als onderdeel van het Gouden Tijdperk van Kennis met juist dat doel.Dit waren L. Ron Hubbard’s brede publieke forums waar hij de mijlpaalontdekkingen van Dianetics en Scientology bekend maakte.Zoals met andere materialen die onthuld werden in het Gouden Tijdperk van Kennis, werden deze lezingen vertaald in 15 talen, waardoor Scientology toegankelijk werd voor de helft van de wereldbevolking.