DAVID MISCAVIGE
BELANGRIJKE EVENEMENTEN

Gouden Tech Tijdperk Fase II: de Scientology Brug naar Totale Vrijheid

Dit was het monumentaalste weekend in onze geschiedenis. De grootste bijeenkomst van scientologen ooit. Drie epische evenementen: zeven uur van ongeëvenaarde, grensverleggende briefings van Dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center.

De Grandeur van Scientology: Onze 21e-eeuwse Kathedraal

10.273 scientologen. Een perfect opgehangen lint. Een ceremonieel podium. Welkom bij onze bekronende prestatie aan de top van onze Brug. “Beste mede-scientologen, het beste op de planeet staat op jullie te wachten. Want de deuren naar jullie Flag-gebouw staan open en ik nodig jullie officieel uit om over de drempel te stappen naar een hele nieuwe wereld.” – Dhr. David Miscavige, Voorzitter van de Raad Religious Technology Center

Nieuwe kerken in belangrijke culturele centra

Bij een wereldwijd gehouden evenement in maart 2010 ter ere van de verjaardag van de grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard, onthulde de heer David Miscavige, kerkelijk leider van de Scientology religie, de laatst voltooide nieuwe Ideale Kerken van Scientology.

Scientology Geschriften Teruggevonden en volledig hersteld

Dhr. David Miscavige stond voor de 7000 scientologen die samen waren gekomen in het Los Angeles’ Shrine Auditorium. Ze waren daar om het vorige decennium van ongekende expansie voor Scientology te vieren en een ander decennium van exponentiële groei in te luiden.

De Fundamenten Boeken en Lezingen

Dhr. David Miscavige stond voor scientologen, vanuit de gehele wereld bijeengekomen, voor de veelvuldig aangekondigde gelegenheid. Hij kondigde aan dat wat hij op het punt stond te beschrijven, niets minder was dan “het herstel van Dianetics en Scientology” – een gebeurtenis die “de wereld van Scientology voor altijd zou veranderen”. In de daarop volgende uren, vertelde hij het hele verhaal aan een publiek van duizenden, verzameld in de Ruth Eckerd Hall in Clearwater.

Clearing Congres

Het hoogtepunt van het L. Ron Hubbard verjaardagsevenement van maart 2006 was de aankondiging van Dhr David Miscavige, Voorzitter van het Religious Technology Center (RTC), van de volledig gerestaureerde LRH Clearing Congres films De opnames van het Clearing Congres waren gemaakt het Shoreham Hotel op 4 juli 1958 – volledig in kleurenfilm en stereo geluid.