DAVID MISCAVIGE:
NIEUWE HOGERE ORGANISATIES AAN DE HORIZON

Om de voortgang van de parochianen op hun spirituele reis naar de hoogste niveaus in Scientology dramatisch te versnellen, heeft de heer David Miscavige, kerkelijk leider van de religie, een programma aangekondigd om op elk continent Hogere Organisaties te vestigen. Zoals de titel al aangeeft, openen deze organisaties de poort naar de hoogste spirituele niveaus. Als een indicatie van de snelle groei van de kerk, zijn sinds 2014 vier Hogere Organisaties ingewijd als ideaal en zijn er nog eens drie in de maak, waarmee de wereldwijde trap van Scientology naar de eeuwigheid wordt voltooid.

HOGERE ORGANISATIE AFRIKA

Kasteel Kyalami is het toekomstige thuis van de Hogere Organisatie in Afrika. Gelegen op bijna 9 hectare tussen Johannesburg en Pretoria, staat het plaatselijk bekend als “De Hemelse Plek”. Het gebouw is ideaal voor het verlenen van hogere Scientology religieuze diensten, met perfect ingerichte kamers voor studie en spirituele counseling en een grote zaal die plaats biedt aan meer dan 1000 personen voor Scientology evenementen en seminars. Alles bij elkaar is het de ideale omgeving voor een religieuze retraite en biedt het de middelen waarmee Afrikaanse scientologen de Scientology Brug naar spirituele vrijheid kunnen opgaan.

HOGERE ORGANISATIE CANADA

Een idyllisch gebouw, minder dan 30 minuten van het Toronto vliegveld verwijderd, zal dienen als de Hogere Organisatie voor Canadese parochianen en Canada's Continental Liaison Office. Vroeger een herberg en conferentiecentrum, bestaat de faciliteit uit vijf afzonderlijke gebouwen in totaal 15.000 vierkante meter op 77 hectare grond.

HOGERE ORGANISATIE LATIJNS-AMERIKA

Het gebouw Palmas Plaza in het Las Lomas gebied van Mexico-Stad beslaat 23.500 vierkante meter en zal niet alleen de Hogere Organisatie, maar ook de Continental Liaison Office voor Latijns-Amerika huisvesten. Met zeven kerken in Mexico en nog meer kerken en missies in heel Zuid- en Midden-Amerika, zal deze Hogere Organisatie voorzien in de toenemende behoeften van 21 landen.