DALLAS, TEXAS

DALLAS, TEXAS

11 APRIL 2009

De Scientology Kerk Dallas, gevestigd in Irving in het hart van de Dallas-Fort Worth Metroplex, opende op 11 april 2009 haar deuren. De aanwezigheid van Dhr. David Miscavige onderstreepte de belangrijkheid van deze dag.

De heer David Miscavige, kerkelijk leider van de Scientology religie, was de ceremoniemeester van de opening van de nieuwe Scientology Kerk in Dallas, waar hij zei dat de droom voor spirituele vrijheid in Texas gerealiseerd zal worden.

De Scientology Kerk Dallas werd officieel welkom geheten in de stad Irving door burgemeester Herbert Gears. De volgende op het podium was Mevr. Teddie Story, algemeen directrice van een sociale diensten agentschap, Irving Cares. Ze werd gevolgd door Eerwaarde James McLaughlin, voorzitter van het Nationale Congres van de Interreligieuze Alliantie tegen Verslaving. Tenslotte presenteerde Mevr. Shirley Dobson een officiële welkomst-proclamatie aan de Kerk namens het Huis van Afgevaardigden van de Staat Texas.

Hierna betrad Dhr. Miscavige het podium om de dag in een nog groter historisch verband te plaatsen:

“Het feit is dat alles wat we hebben bereikt in onze beginjaren de droom was dat we op een dag tot een dergelijke mate uit konden breiden dat onze organisaties tot het niveau van de technologie zelf zouden stijgen, dat zij zouden belichamen wat er in L. Ron Hubbard’s technologie en beleid staat. Dat doel is nu binnen ons bereik. Het momentum bouwt zich op voor een toekomst die glorieuzer is dan je je ooit had voorgesteld.

En terwijl Texas bekend staat voor expansieve dromen en een drang naar onafhankelijkheid, laten we haar nu die dromen met totale geestelijke vrijheid vervullen. En zo is het dat we vandaag haar het geschenk van onze nieuwe Kerk geven, die we aanbieden als haar thuis en middels welke we het geschenk van onsterfelijkheid aanbieden.”

En toen het lint naar beneden kwam, betraden scientologen en vrienden, oud en nieuw, het nieuwe thuis van Scientology in Texas.

Texas Huis van Afgevaardigden viert de Nieuwe Kerk van Dallas

Een resolutie van het Texas Huis van Afgevaardigden, ingediend namens de Staatsvertegenwoordigster Linda Harper-Brown door haar persoonlijke ambassadeur, Mevr. Shirley Dobson, verwelkomde de kerk: “Zij het besloten dat het Huis van Afgevaardigden van de 81e wetgevende macht van Texas hierbij de feestelijke van het nieuwe thuis van de Scientology Kerk Dallas viert, en haar personeel en parochianen feliciteert met de buitengewone prestatie van het bouwen van deze nieuwe Kerk en biedt oprecht de beste wensen aan voor de toekomst”.