LOS ANGELES, CALIFORNIË

EEN DROOM VAN LRH IS UITGEKOMEN: DE IDEAL PACIFICA BRIDGE

8 MAART, 2014

Drie openingslinten zweven gracieus van hun plek.

Eén ter ere van de opening van Ideale Amerikaanse Saint Hill Organisatie.

Eén voor de openingen van de Ideale Hogere Org in Los Angeles.

En eentje die de voltooiing belichaamt van de Ideale Pacifica Bridge waarbij elke Organisatie een Ideaal Model Organisatie op zich is.

En alle drie gevestigd op de L. Ron Hubbard Way.

Dhr. David Miscavige, voorzitter van de raad Religious Technology Center, opende de Ideale Pacifica Bridge. Dhr. Miscavige was daar samen met duizenden scientologen die zich op de L. Ron Hubbard Way verzameld hadden om deze historische gebeurtenis te vieren.

Meer dan 6000 scientologen kwamen samen om deze opening bij te wonen.

Om het belang hiervan te onderstrepen werden de festiviteiten geleid door de voorzitter van de raad Religious Technology Center, Dhr. David Miscavige. Hij sprak de aanwezige scientologen toe met de woorden: “Vandaag wordt de visie van L. Ron Hubbard werkelijkheid met de ideale Pacifica Brug voor alle scientologen in Los Angeles en inderdaad, voor de hele Verenigde Staten. Want we staan hier voor de fysieke dragers van een Brug die in ons gouden tijdperk voor iedereen toegankelijk is geworden; een Brug die de oversteek naar spirituele vrijheid belichaamt, een Brug die niet alleen over deze boulevard maar naar de eeuwigheid reikt.”

De Ideale Pacifica Org is uniek in de wereld van Scientology. Hij bestaat uit letterlijk een aantal organisaties die samen bijna de Brug naar Totale Vrijheid van deze religie vormen. Wat dat betreft kan iedereen hier, op deze plek, van introductiediensten opklimmen naar steeds hogere gebieden van spirituele vrijheid.

De Pacifica Brug begint op de kruising van de befaamde Sunset Boulevard en de L. Ron Hubbard Way met de Ideale Scientology kerk van Los Angeles Bezoekers worden daar welkom geheten en geïntroduceerd in Scientology. Daarna kunnen zij hun reis op de Brug naar Clear beginnen.

Hun ontvangst wordt uitgebreid tot het nieuwe Ideale Scientology informatiecentrum op de Hollywood Boulevard’s Walk of Fame. Aangezien in LA meer scientologen wonen dan waar dan ook ter wereld, is dit centrum de perfecte plek voor een doorslaggevende introductie tot de religie. Er worden meer dan 300 informatiefilms vertoond in 17 talen waarin de overtuigingen en activiteiten in Scientology worden gepresenteerd. In het centrum worden daarnaast tientallen introductiecursussen en seminars gegeven zodat bezoekers de kans krijgen hun eigen kijk op de religie te ontwikkelen.

Scientologen die de Brug opgaan bij de L. Ron Hubbard Way gaan voor de hogere trainings- en auditingniveaus naar de Ideale Amerikaanse Saint Hill Organisatie (ASHO). ASHO is evenzo tot een Model Ideale Saint Hill omgebouwd. Het beslaat twee etages die een capaciteit hebben om aan honderden studenten tegelijk Scientology training te kunnen gegeven. Het heeft ook twee keer zoveel capaciteit om auditing (spirituele counseling) te geven met twee grote Hubbard Begeleidingcentra. Deze onderscheiden zich door hun mogelijkheid de beroemde Power Processen te geven. De ASHO Lebanon Hall is ook volledig gerenoveerd en ingericht voor workshops en conventies.

Aan de overkant van de L. Ron Hubbard Way, aan de spreekwoordelijke top van de Ideale Pacifica Bridge, staat het nieuwe gebouw van het Model Ideale Hogere Organisatie van LA (AOLA). Hier begint elke scientoloog aan zijn reis naar OT en de hogere staten van spiritueel bewustzijn. Om dat te bewerkstelligen is de AOLA er trots op haar cursuszalen te hebben uitgebreid om honderden Solo Auditors tegelijk te kunnen trainen, heeft ze een Solo technische divisie die volledig is toegewijd aan Solo auditors en hun gevorderde cursussen en zijn er drie complete Hubbard Begeleidingcentra waar men het rijk van OT kan betreden met geauditeerde NED voor OT’s.

_________________

De grootse opening van de Ideal Pacifica Bridge volgt in het spoor van een succesvolle reeks openingen die de grootste expansie ooit voor deze religie vormen. En inderdaad, in de afgelopen vier maanden heeft dit plaatsgevonden: