LOS ANGELES, CALIFORNIË 10 OKTOBER 2015

Opening van het Golden Crest in Los Angeles voor de Ideale Pacifica Bridge vanwege aanhoudende groei van Scientology

Het Golden Crest werd geopend om gelijke tred te houden met de ongekende groei van dit jaar van het steeds maar groeiende aantal scientologen dat naar Los Angeles komt voor hogere Scientology diensten.

Meer dan 1500 scientologen kwamen op 10 oktober in Hollywood samen om de opening van het Golden Crest te vieren, een tweede nieuw religieus onderkomen voor scientologen die Scientology training en auditing gaan doen.

Het Golden Crest werd op zaterdag 10 oktober geopend om scientologen die voor Scientology diensten naar Los Angeles komen ideale accommodaties te bieden.
 

De ruime kamers liggen op slechts enkele minuten van de Ideale Pacifica Bridge en zijn comfortabel en afleidingsvrij. De kamers bieden een ideale omgeving voor parochianen die zichzelf naar de staten van Clear en OT auditeren.

Het Golden Crest is er speciaal voor scientologen die op de Ideale Pacifica Bridge – het geheel van kerken aan de L. Ron Hubbard Way dat alle Scientology diensten omvat – deelnemen aan diensten en is perfect voor gezinnen en degenen die voor langere tijd in L.A. verblijven.Het begint met de Ideale Scientology Kerk van Los Angeles aan de kruising van Sunset Boulevard en de L. Ron Hubbard Way, waar scientologen en nieuwkomers alle fundamentele stappen nemen van de Scientology Brug naar Totale Vrijheid.

Grenzend aan de Scientology Kerk Los Angeles vind je de American Saint Hill Organisatie, ASHO, die scientologen met de beroemde Power Processen door de volgende stappen op de Brug laat gaan. Hier perfectioneren ook Scientology geestelijken en geestelijken in opleiding hun kennis en vakkundigheid op de Saint Hill Special Briefing Cursus.

En tot slot de Ideale Hogere Organisatie van Los Angeles, waar Scientologen aan hun reis naar de hogere staten van bestaan en spiritueel bewustzijn beginnen.

Met de opening van twee religieuze onderkomens binnen twee weken, het Fountain op 3 oktober en het Golden Crest op 10 oktober, kunnen parochianen kiezen wat hen het beste lijkt om de Brug op te gaan aan de L. Ron Hubbard Way.

_________________

De eerste negen maanden van 2015 hielden een enorme groei in, waaronder:

Aankomend jaar staan er nog meer openingen op de planning in Australië, Afrika, Europa en Noord-Amerika.