LOS ANGELES, CALIFORNIË 3 OKTOBER 2015

Scientology Ideal Pacifica Bridge breidt zich uit om het recordaantal scientologen dat hier naartoe komt van dienst te kunnen zijn

De Scientology Kerk heeft samen met scientologen die op 3 oktober uit alle hoeken van Amerika naar Los Angeles kwamen, een nieuwe religieuze retraite geopend die de ideale omgeving is voor de reis naar hogere staten van spiritueel bewustzijn en bekwaamheid.

Voor de Scientology religie wordt een jaar van ongekende vooruitgang en groei onverminderd voortgezet met de opening op 3 oktober van het Fountain, een religieuze retraite die met name is neergezet om het recordaantal mensen dat naar Los Angeles komt om door de hogere spirituele niveaus van Scientology heen te laten gaan onderdak te bieden.

Meer dan 2000 scientologen kwamen op zaterdag 3 oktober aan de L. Ron Hubbard Way in Los Angeles bij elkaar om de opening van de religieuze retraite het Fountain bij te wonen. Het is weer een nieuwe stap in een jaar van ongekende groei van de Scientology religie.
 

Het ligt op steenworp afstand van de L. Ron Hubbard Way in Hollywood en de kerken waar deze Scientology diensten worden geleverd. Het Fountain biedt scientologen comfort, gemak en een afleidingsvrije omgeving. Een rustige plek waar iedereen snel door zijn training en auditing (spirituele counseling) zal gaan. Elk van de 59 studio's en eenpersoons-suites is perfect ingericht voor parochianen die zichzelf naar de staten van Clear en OT auditeren.

De Ideal Pacifica Bridge is het Scientology complex waar alle Scientology diensten aan de L. Ron Hubbard Way verkrijgbaar zijn. Het begint met de Ideale Scientology Kerk Los Angeles op de kruising van Sunset Boulevard en de L. Ron Hubbard Way, waar scientologen en nieuwkomers door de fundamentele stappen van de Brug naar Totale Vrijheid gaan.

Grenzend aan de Scientology Kerk Los Angeles vind je de American Saint Hill Organisatie, ASHO, die scientologen met de beroemde Power Processen door de volgende stappen op de Brug laat gaan. Hier perfectioneren ook Scientology geestelijken en geestelijken in opleiding hun kennis en kunde op de Saint Hill Special Briefing Cursus.

Ook de Ideale Hogere Organisatie van Los Angeles is daar te vinden. Scientologen beginnen daar hun reis naar de hogere staten van bestaan en spiritueel bewustzijn.

De opening van het Fountain maakt het voor alle parochianen mogelijk om aan de L. Ron Hubbard Way de Brug op te gaan.

_________________

De eerste negen maanden van 2015 hielden een enorme groei in, waaronder:

Aankomend jaar staan er nog meer openingen op de planning in Australië, Afrika, Europa en Noord-Amerika.