SCIENTOLOGY VANDAAG

DE SNELST GROEIENDE RELIGIE VAN DE 21E EEUW

Scientology Kerk viert het beste jaar in de geschiedenis en de dageraad van een veelbelovend 2019

LOS ANGELES, CALIFORNIË31 DECEMBER 2018

Na 365 dagen vol wapenfeiten is de cirkel rond met een viering van expansie en sociale vooruitgang om de wereld van vandaag te verheffen en te inspireren.

kom meer te weten

Verbazingwekkende prestaties: Humanitair succes wordt op prachtig IAS weekend gevierd

EAST GRINSTEAD, ENGELAND7 OKTOBER 2018

Tijdens de 34e jaarlijkse viering van de Internationale Associatie van Scientologen (IAS) worden alle historische hoogtepunten van één jaar samengepakt in drie luisterrijke dagen in het zuiden van Engeland.

kom meer te weten

30e Freewinds Maiden Voyage Viering: 365 dagen van gedenkwaardige Scientology successen

DE CARIBEN25 JUNI 2018

Scientologen vanuit de hele wereld stappen aan boord van het Motorschip de Freewinds, een religieuze retraite van de Scientology Kerk, om plannen te maken voor verdere expansie en om 12 maanden van onafgebroken succes te vieren.

kom meer te weten

David Miscavige luidt nieuw tijdperk in voor religieuze omroepen, met lancering Scientology Network

LOS ANGELES, CALIFORNIË12 MAART 2018

Kerkelijk leider maakt bekent dat nieuw kanaal de wereld alles over de Scientology Kerk zal laten zien en vragen van nieuwsgierigen zal beantwoorden.

kom meer te weten

Duizenden mensen komen bijeen om verjaardag van grondlegger van Scientology te vieren en “schakelaar om te draaien” voor niet aflatende disseminatie

CLEARWATER, FLORIDA10 MAART 2018

L. Ron Hubbards leven en nalatenschap geëerd op spiritueel hoofdkwartier in Clearwater, Florida, bekroond met onthulling van Scientology Network ten behoeve van wereldwijde groei van de religie.

kom meer te weten

Tijd voor Feest: Scientology viert jaar van recordgroei en verwelkomt een 2018 vol mogelijkheden

LOS ANGELES, CALIFORNIËOUDJAARSDAG 2017

Duizenden luiden het nieuwe jaar in en denken terug aan een aantal grenzeloze prestaties in de naam van een betere wereld.

kom meer te weten

IAS Gala Weekend viert Jaar van Humanitaire Hulp en Vooruitgang

EAST GRINSTEAD, VERENIGD KONINKRIJK8 OKTOBER 2017

De Internationale Associatie van Scientologen (IAS), een steeds groter wordende kracht voor het goede binnen de wereldwijde humanitaire gemeenschap, verzamelde zich in East Grinstead, in het zuiden van Engeland, tijdens het eerste weekend van oktober om een jaar van expansie en prestaties te vieren.

kom meer te weten

Onbeperkte horizonten: De Freewinds Maiden Voyage verjaardag geeft een samenvatting van 12 buitengewone maanden voor Scientology

DE CARAÏBEN20 JUNI 2017

’s Werelds meest toegewijde scientologen varen uit over de zeven zeeën voor een week lange cruise om successen te vieren en de agenda neer te zetten voor een jaar van groei.

kom meer te weten

Inspirerende Verjaardagsviering huldigt verleden, heden en toekomst van de nalatenschap van L. Ron Hubbard

CLEARWATER, FLORIDA13 MAART 2017

Clearwater, Florida wordt middelpunt van de viering van de Kerk ter ere van het buitengewone leven van de Grondlegger van Scientology.

kom meer te weten

Vrede brengend en Beschavingen opbouwend: Scientology Kerk neemt afscheid van 2016, een jaar van eindeloze groei en succes

LOS ANGELES, CALIFORNIË31 DECEMBER 2016

De Nieuwjaarsviering liet een toename van nieuwe Kerken zien en gaf twaalf maanden van prestaties weer over elk aspect van de religie.

kom meer te weten

Groots en feestelijk weekend viert hoogtepunten uit monumentaal jaar van IAS prestaties

EAST GRINSTEAD, VERENIGD KONINKRIJK7 OKTOBER 2016

Expansie en prestaties stonden in de schijnwerpers tijdens een weekend vol festiviteiten en fanfare, dat 12 maanden van wereldwijde impact aankondigde in de naam van de Internationale Associatie van Scientologen (IAS).

kom meer te weten

Verjaardag van de Maiden Voyage van de Freewinds staat stil bij 12 onvergetelijke maanden voor Scientology

HET CARAÏBISCH GEBIED20 JUNI 2016

Gevorderde scientologen gaan voor een week in juni aan boord van de Freewinds voor de planning van expansie van de Kerk en het vieren van een spectaculair jaar van triomfen.

kom meer te weten

Tijdens dit adembenemende verjaardagsfeest wordt de nalatenschap van L. Ron Hubbard, de Grondlegger van Scientology belicht

CLEARWATER, FLORIDA 13 MAART 2016

Duizenden mensen zijn bijeen gekomen in het Spirituele Centrum van Scientology in Clearwater, Florida voor een prachtig weekend waarin de verjaardag werd gevierd van de Grondlegger van de religie, L. Ron Hubbard (LRH).

kom meer te weten

Scientology verwelkomt 2016, een jaar dat volgt op één van niet eerder vertoonde groei en vooruitgang.

LOS ANGELES, CALIFORNIË 31 DECEMBER 2015

Duizenden aanwezigen herdachten twaalf maanden van inspirerende prestaties bij een Nieuwjaarsvieringsgala in het legendarische Shrine Auditorium in Los Angeles, waarin 2015 als punt van een periode van historische groei van de religie werd neergezet.

kom meer te weten

De Internationale Associatie van Scientologen sluit jaar van onvergelijkbare impact op hele wereld af

EAST GRINSTEAD, VERENIGD KONINKRIJK 23 OKTOBER 2015

Tijdens de viering van de 31e verjaardag van de IAS in Saint Hill, in het Verenigd Koninkrijk, wordt een helder licht geworpen op de historische groei en de nog nooit eerder vertoonde reikwijdte van Scientology. Daarmee vormt het een hoogtepunt van 12 maanden aan buitengewone verrichtingen over de hele wereld.

kom meer te weten

Op de 27e Bijeenkomst voor de Maiden Voyage op de Freewinds is een week lang het Jaar van Enorme Expansie van de Scientology Kerk gevierd

DE CARIBEN22 JUNI 2015

Meer dan 200 vooraanstaande scientologen zijn van overal ter wereld op de idyllische Caribische eilanden bijeengekomen om aan boord te gaan van een prachtig passagiersschip om daar een week lang de enorme vooruitgang te vernemen en aan geweldige festiviteiten deel te nemen.

kom meer te weten

L. Ron Hubbard's verjaardagsviering zet de nalatenschap van Scientology grondlegger in de schijnwerpers

CLEARWATER, FLORIDA16 MAART 2015

Als eerbetoon aan de triomferende en eeuwige technische glorie van dhr. Hubbard, werd de viering van zijn verjaardag (13 maart) gemarkeerd door een eerbetoon bijgewoond door een volle zaal en geleid door dhr. David Miscavige, Voorzitter van de Raad, Religious Technology Center en de kerkelijke leider van de religie.

kom meer te weten

Scientology luidt 2015 in met viering als afsluiting van eerste jaar sinds Dageraad van Nieuw Gouden Tijdperk

LOS ANGELES, CALIFORNIË1 JANUARI 2015

Evenement in Shrine Auditorium in Los Angeles vormt afsluiting van 12 maanden van ongekende groei van de Kerk na de release van het Gouden Tech Tijdperk Fase II

kom meer te weten

30 jaar IAS: een nalatenschap van wereldwijde verbetering

EAST GRINSTEAD, GROOT-BRITTANNIË17 OKTOBER 2014

Het begon allemaal in 1984. In die tijd was Scientology in slechts 39 landen te vinden. Dertig jaar later komen leden van de Internationale Associatie van Scientologen (IAS) uit 130 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Australië en versterken het belang van de Kerk als de enige wereldreligie die in de 20e eeuw is ontstaan en ook nu in de 21e eeuw goed gedijt.

kom meer te weten

Het Scientology motorvaartuig Freewinds viert 25 jaar dienstverlening aan de mensheid

CARAÏBISCHE EILANDEN21 JUNI 2014

Op de avond van zaterdag 14 juni werd er vuurwerk afgestoken boven St. Kitts Bay, toen het Scientology motorvaartuig Freewinds aan haar zilveren verjaardagstocht begon.

kom meer te weten

Het vieren van 2013: Het Jaar van Epische Prestaties

CLEARWATER, FLORIDA1 JANUARI 2014

De Scientology nieuwjaarsviering, die in Clearwater, Florida werd gehouden, bekroonde wat enkel omschreven kan worden als het meest monumentale jaar in Scientology.

kom meer te weten

Scientologen uit 172 landen verklaren: wij zijn de IAS!

CLEARWATER, FLORIDA30 NOVEMBER 2013

Een ridder op een witte hengst. Een ceremonieel regiment met trommels en doedelzakken. Meer dan 6500 scientologen die meer dan 50 landen vertegenwoordigen, treden de Grote Zaal binnen voor een viering.

kom meer te weten

Gouden Tech Tijdperk Fase II: de Scientology Brug naar Totale Vrijheid

CLEARWATER, FLORIDA17 NOVEMBER 2013

Dit was het monumentaalste weekend in onze geschiedenis.

De grootste bijeenkomst van scientologen ooit.

Drie epische evenementen: zeven uur van ongeëvenaarde, grensverleggende briefings van Dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center.

kom meer te weten

De volledige restauratie van het Fort Harrison

CLEARWATER, FLORIDA14 MAART 2009

Op 14 maart 2009 verzamelden zich zo’n 6000 scientologen in de straten rond Fort Harrison Avenue. De voorzitter van de Raad Religious Technology Center, de heer David Miscavige, knipte het lint door van het monumentale pand in Clearwater, Florida – het nieuwe Fort Harrison.

kom meer te weten