KOPENHAGEN, DENEMARKEN

DE OPENING VAN EUROPA’S IDEALE TOEGANGSPOORT NAAR OT

15 FEBRUARI 2014

Een kleurig geheel van vlaggen....

De kleuren van meer dan 30 Europese landen wapperden op een Deense winterbries...

En duizenden scientologen uit 27 verschillende landen hadden zich verzameld om het feest bij te wonen.

David Miscavige, Voorzitter van de Raad Religious Technology Center, leidde de ceremonie tijdens de opening van de Ideale Hogere Organisatie en Saint Hill Europa. Hij deed dat in gezelschap van duizenden scientologen die op de Jernbanegade in het centrum van Kopenhagen waren samen waren gekomen.
Duizenden scientologen uit meer dan 30 landen waren in het centrum van Kopenhagen samen gekomen om de opening van de Ideale Hogere Organisatie en Saint Hill Europa (AOSH EU) bij te wonen. De AOSH EU is een meertalige organisatie die de gevorderde niveaus van de Scientology Brug naar Totale Vrijheid levert aan alle scientologen in Europa.

Zo zag het eruit op de Jernbanegade in Kopenhagen bij de opening van de nieuwe ideale Europese Poort naar OT: de Ideale Hogere Organisatie en Saint Hill Europa (AOSH EU).

De AOSH EU is een meertalige Sea Organisatie die oorspronkelijk in 1969 door L. Ron Hubbard is opgericht en diensten levert voor alle scientologen uit Europa, de Russische staten en het Midden Oosten.

Deze grote opening is er een in een reeks monumentale openingen horende bij de Gouden Tech Tijdperk Fase II, wat ertoe heeft geleid dat vele scientologen ongekend snel de Brug naar de staat van Clear kunnen oversteken. Daardoor is AOSH EU dan ook totaal omgevormd tot de Ideale Hogere Organisatie waar vele Europeanen niet kunnen wachten om de kloof naar OT over te steken.

Om het belang van deze gebeurtenis te benadrukken leidde de Voorzitter van de Raad van het Religious Technology Center, David Miscavige in hoogst eigen persoon de openingsceremonie. Hij sprak tot de duizenden Europese scientologen en stafleden:

“We openen hier een ideaal spiritueel centrum voor Europa – een centrum die de route naar OT voor elke cultuur en taal op het continent belichaamt. Nu de hele Brug uitsluitend uit onvervalst Bronmateriaal bestaat, is de oversteek gegarandeerd. Daardoor kunnen we de deuren voor iedereen openzetten zodat ze zich met een enorme snelheid naar de gebieden van vrijheid en onsterfelijkheid kunnen begeven.

De plechtige opening van de Ideale AOSH EU vormt de eerste van een nieuwe reeks continentale Hogere Organisaties. Deze org herbergt een complete Solo Tech Divisie die bedoeld is om Solo Auditors te ondersteunen; er is een groot Hubbard Guidance Centrum met tientallen auditingkamers waar scientologen tot Clear en NED voor OT’s worden geauditeerd; en een uitgebreid trainingscentrum met meerdere cursuszalen die een hele verdieping beslaan.

Het pand stamt uit 1887 en staat in de buurt van de historische tuinen van Tivoli en het stadsplein. Bij de renovatie van het zeven etages tellende gebouw heeft de kerk alle kenmerkende onderdelen ervan met zorg behouden – wat opvalt zijn de terracotta gevel stenen en het Pomeriaanse dennenhouten interieur.

De plechtige opening van AOSH EU vormde tevens de aftrap van een totale Ideale Europese Scientology basis, waarvan de komende maanden de volgende openingen verwacht worden:

  • Het 30.000 vierkante meter beslaande Continental Liaison Office voor het kerkelijk bestuur van het Europese continent.
  • Het historische gebouw van de nieuwe Ideale Org in Denemarken gelegen aan de bekende winkelstraat de Stroget in Kopenhagen.
  • En het volledige gerenoveerde, zeven verdiepingen tellende Nordland hotel. Het hotel ligt op loopafstand van AOSH EU en is van alle gemakken voorzien, heeft meer dan 80 kamers die bestemd zijn voor scientologen die voor hun diensten naar Kopenhagen zijn gekomen.