WAT SCIENTOLOGY TRAINING OMVAT

De enorme omvang van Scientology training wordt onderverdeeld in een groot aantal cursussen. Deze beginnen bij een studie van de basisboeken die door L. Ron Hubbard zijn geschreven. Daarna komen er inleidende cursussen waarin men de basisprincipes kan leren. En daarna krijgt men de uitgebreidere cursussen waarmee auditors worden getraind, en die cursussen lopen van het beginnersniveau tot aan de niveaus die aanzienlijk geavanceerder zijn.

Er zijn nog andere cursussen die de kennis over de ultieme bekwaamheden van de thetan bevatten en cursussen die alle filosofische en technische materialen van Dianetics en Scientology bevatten.

Er valt veel te weten, maar het is allemaal best te leren. En naarmate je meer leert, wordt je kijk op het leven duidelijker en meer begrijpelijk.

Zoals alles in Scientology, verloopt de volledige opbouw van de training volgens een trapsgewijze aanpak, of je nu een professionele auditor wilt worden of gewoon steeds beter in het leven wilt slagen. Je begint met de basisgegevens en daarna ga je over op hoe langer hoe meer geavanceerde materialen en cursussen.