Meer

DE SCIENTOLOGY KERK: EEN DECENNIUM VAN GROEI

Het verhaal van de Scientology Kerk is nog nooit zo opwindend, gedenkwaardig en essentieel geweest als nu in 2015.

Scientology heeft in de afgelopen 10 jaar een grotere groei doorgemaakt dan in de voorgaande 50 jaar bij elkaar. Haar 11.000 kerken en groepen maken elk deel van de wereld stralender, terwijl Scientology alleen al sinds 2004 op vijf continenten 40 Ideale Kerken heeft geopend.

40 IDEALE SCIENTOLOGY KERKEN OP VIJF CONTINENTEN

In 2013 opende de religie haar in het oog springende Flag kerkgebouw in Clearwater, Florida, Verenigde Staten van Amerika Scientology’s uitgebreide spirituele hoofdkwartier is een architectonisch en technisch hoogstandje en is de ultieme omgeving om L. Ron Hubbards visie voor een betere wereld te realiseren.
De Kerk is een toonbeeld van innovatie en met een tweetal uitgeverijen met een eigen hypermoderne digitale drukkerij. Daarnaast is er een productiefaciliteit van wereldklasse uitgerust met de modernste apparatuur.

HET INTERNATIONALE DISSEMINATIE- & DISTRIBUTIECENTRUM VAN SCIENTOLOGY

Die spectaculaire groei van het afgelopen decennium zet zich in de toekomst door met een enorm Scientology mediacomplex en tv-station. Het plan voor de opening is halverwege dit jaar in het centrum van Los Angeles. Er zijn ook meer dan 70 nieuwe kerken in aanbouw die binnenkort tot de steeds toenemende Scientology familie zullen toetreden.

TOEKOMSTIGE WERELDWIJDE MEDIA CENTRUM: SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIES

Op het gebied van humanitair werk sponsort de Kerk het grootste anti-drugsprogramma ter wereld, alsook een van de belangrijkste initiatieven voor mensenrechten die er bestaan. En elke minuut van de dag verandert dat levens ten goede.

HUMANITAIRE PROGRAMMA’S DIE DOOR DE KERK GESPONSORD WORDEN

Dit is het ware verhaal van Scientology.

Het is het verhaal van hoe Scientology de snelst groeiende religie van de 21e eeuw blijft na 10 jaar van ongekende groei en succes te hebben te ervaren.

Wij voelen ons bevoorrecht om dit verhaal met je te delen.